Bredareds föreningar, kyrkan samt privata aktörer har tagit fram Bredareds föreningskalender.
Det är en kalender där ni kan ta del av allas aktiviteter/program som sker under året.
Bredareds föreningskalender

Program för hösten 2018

Hantverksdag, söndag 28 oktober, kl 10.00-16.00

Vill ni prova på ”gamla” hantverk såsom ljusstöpning, tovning, julbocksbindning eller kanske tälja en trägubbe?
Kostnad: 100kr samt materialet som du använder.

Till detta evenemang behöver vi föranmälan eftersom vi ställer in om det blir för få deltagare.
Anmälan och frågor till:
Gunilla Larsson 0708-757502 el. gunilla@holmasa.se

Julmarknad, lördag 1 december, kl 10.00-13.00

Ta med vänner och bekanta på traditionsenlig julmarknad i Bygdegården med lotteri och servering.
Utställarna kontaktar Inger Olsson 033-245193

Luciafirande, torsdag 13 december, kl 19.00

Lucia med följe bjuder på skönsång i Bredareds kyrka. Körerna kommer också att medverka.

Program för våren 2019

Vårens program är inte färdigplanerat men nedan aktiviteter i planerat.

Julgransplundring, söndag 13 januari, kl 15.00
”Tjugondag Knut”

Dans kring granen, fiskdamm mm.
Rune och Sten underhåller med traditionella låtar. Även tomten har lovat att hälsa på.

Kostnad: vuxen 50kr, barn 25kr
Fika ingår i entrén.

Årsmöte, söndag 24 februari, kl 15.00

Alla medlemmar hälsas välkomna. Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Kom och gör din röst hörd. Föreningen bjuder på kaffe med dopp.

Vi tar gärna emot förslag på vad just du vill att Hembygdsföreningen skall anordna för aktiviteter. Ring någon i styrelsen eller skicka ett mail till: bredaredshembygdsforening@gmail.com