Aktiviteter

Hembygdsföreningen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kan därför inte planera höstens program full ut.
Gällande våra populära återkommande aktiviteter inomhus såsom Julmarknad och Lucia håller vi detaljerna öppna tills vidare. Håll utkik på denna sida, social media samt i era mailkorgar.

Samtliga Hembygdsföreningens aktiviteter görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Svamputflykt, sön 20 sept, kl 10.00-ca 13.00

Frank Thornander, ordf i Häxringen, tar med oss ut i skogen på en svamputflykt och lär oss mer kring svamparna värld.
Samling vid Bygdegården för gemensam färd till området där vi skall leta och förhoppningsvis hitta svamp.

Medtag eget fika, svampkorg och svampkniv.
OBS! Inga PLASTPÅSAR

Fixardag, lör 3 okt, kl 10.00-12.00

Tillsammans fixar vi i och runt Bygdegården och förbereder för vintern.

Medtag eget fikabröd, så sätter vi på kaffet.

Hantverksdag, lör 17 okt, kl 09.00-ca 15.00

På årets hantverksdag får du möjlighet att lära dig tälja din egen träsked från grunden.  Johannes Lundin kommer guida oss igenom dagen och förhoppningsvis kommer alla gå hem med en egen sked.

Till denna aktivitet är det endast FÖRANMÄLAN, begränsat antal deltagare max 15 personer. Först till kvarn gäller…
Anmälan till Gunilla Larsson; gunilla.larsson@holasa.se
Sista anmälningsdag 10 oktober.

Kostnad: 500kr/deltagare inklusive material, fika och lunch.

Julmarknad, lör 28 nov

Vi får återkomma med om vi kan genomföra årets julmaknad.

Lucia, sön 13 dec

Vi får återkomma om vi kan genomföra årets Luciafirande.

Vi tar gärna emot förslag på vad just du vill att Hembygdsföreningen skall anordna för aktiviteter. Ring någon i styrelsen eller skicka ett mail till:
bredaredshembygdsforening@gmail.com